Certified Chemical Safety Expert

Certified Chemical Safety Expert (CCSE) Online

CCSE® Online opleiding


Iedereen weet dat werken met chemische producten altijd risico’s met zich meebrengt. Chemische veiligheid op jouw werkvloer is van groot belang, maar blijft een complex onderwerp. Ben jij veiligheidsprofessional en wil je je verdiepen in chemische veiligheid? Volg dan nu de CCSE® Online opleiding.


Deze opleiding biedt je een combinatie van wettelijke kaders, chemische basiskennis en praktisch toepasbare tips. Zodat jij de juiste kennis en kunde in huis hebt om ervoor te zorgen dat iedereen na een werkdag weer veilig naar huis kan gaan.Certified Chemical Safety Expert


Als veiligheidsprofessional ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werksituatie, ook wanneer er met chemische producten wordt gewerkt. Veilig werken met chemische producten blijft echter een lastig thema.


Het wettelijke kader, de praktische uitvoerbaarheid en bewustwording onder de werknemers spelen allemaal een rol bij het opstellen van een degelijk veiligheidsbeleid. CCSE® Online biedt je de nodige theoretische achtergrond en praktische handvatten om dit te doen.


CCSE® Online biedt je zowel een verbreding als een verdieping van je kennis over dit onderwerp. Hierdoor is deze opleiding altijd een toevoeging voor veiligheidsprofessionals, ook als je al vele jaren werkervaring of een opleiding op zak hebt.

Na je deelname


Na het volgen van de opleiding is jouw kennis over chemische veiligheid en wetgeving up-to-date, je herkent gevaarlijke situaties en weet deze te voorkomen. CCSE® Online is daarbij de enige opleiding op het gebied van chemische veiligheid met een certificering.


Na het behalen van het examen mag je jezelf Certified Chemical Safety Expert noemen en je inschrijven in het register van CCSE.


Houd daarna je kennis actueel door de permanente educatie CCSE. Jaarlijks volg je interessante webinars om je PE punten te behalen en je registratie te behouden.

Je trainer


Wim van Alphen

Arbeidshygiënist


Wim van Alphen is veiligheidskundige, arbeidshygiënist, chemicus en microbioloog met veel laboratoriumervaring. In de rol van adviseur op het gebied van veiligheid en gezondheid komt hij bij veel bedrijven over de vloer.


Hij is tevens docent bij de opleiding Hogere veiligheidskunde en Arbeidshygiëne van de PHOV in Utrecht (Nederland) en heeft meegewerkt aan de samenstelling van het curriculum voor CCSE.

Prijs

CCSE® Online EUR 2700,-

CCSE® Online Nafl.  (equivalent per vigerende dagkoers)

CCSE® Online US Dollar  (equivalent per vigerende dagkoers)

CCSE® Online SRD  (equivalent per vigerende dagkoers)

Programma


CCSE Online bestaat uit 9 modules die je op elk moment kunt doorlopen en afronden.


Ook is het mogelijk om het programma halverwege te onderbreken en op een later moment op te pakken. Let wel: je hebt maximaal een half jaar toegang tot de lesstof.
Studiehandleiding

 

Klik hier voor de volledige studiehandleiding met het programma, de leerdoelen en aanvullende informatie.

Inschrijfformulier

 
 
 
dhr.
mevr.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let op: na aanmelding middels de "Verstuur" knop komt hieronder een tekst die het verdere proces beschrijft. Er wordt geen automatische e-mail gegenereerd (die verdwijnen te vaak in de spambox).