Schuldhulpverlening & Budgetcoaching

Schuldhulpverlening & budgetcoaching

De training


Tweederde van de werkgevers in ons land heeft te maken met werknemers met financiële problemen. Dat kost de werkgever gemiddeld duizenden gulden per persoon per jaar! Dit blijkt uit verschillende onderzoeken die zijn gedaan. Het percentage van werkgevers die regelmatig te maken hebben met werknemers met financiële problemen is heel erg hoog op Curaçao. Ben je toevallig ook op de hoogte wat de gevolgen kunnen zijn voor jou als werkgever?

coverpicture
de academie 3
Arboacademie 2018
re-intergratie
de academie 2
artur aan burea


Het leerdoel


U ontwikkelt het vermogen om de problematiek te herkennen.  Dat is de eerste fase, daar begint het mee. De signalen zijn niet altijd eenduidig en de werknemer zal financiële problemen zolang mogelijk ontkennen. Dan volgt een mentaal zware fase van aanvaarding en schaamte. waar u mee leert omgaan. Het traject wat daarna volgt is volledig persoons- en situatie-afhankelijk. We bieden u de handvatten, zowel op het management-vlak als ook op het praktische vlak, om dit tot een goed einde te brengen.


De trainer


drs. Arthur Nivillac,

Arbospecialist

Bedrijfsmaatschappelijk werker

MediatorSpeciaal deze training en het mediation traject heeft mijn bijzondere aandacht. Het raakt namelijk direct aan de wortels van onze samenleving waarin we grote problemen zien. Met dit traject kunnen we daar op anticiperen.
Drs. Arthur Nivillac


De aanpak


Integriteit staat bij deze training boven alles. Financiële problemen dienen te allen tijde vertrouwelijk te worden behandeld. Daar bent u bij Optima als vanzelfsprekend van verzekerd. Daar sta ik als trainer persoonlijk voor in.

Dat neemt niet weg dat het bespreekbaar maken van financiële problemen wel op de agenda staat. Aan de hand van fictieve cases laten we de praktijk tot leven komen.

Inschrijfformulier

 
 
 
 
 
 
 
 

Let op: na aanmelding middels de "Verstuur" knop komt hieronder een tekst die het verdere proces beschrijft. Er wordt geen automatische e-mail gegenereerd (die verdwijnen te vaak in de spambox).

Cursus specificaties


Niveau: MBO+

Uitvoerder: Optima Arboacademy BV

Adres: Metselaarsweg 2, Salinja

Duur: 6 keer 1 dagdeel

Tijden: 08:30 tot 12:00

Prijs: ANG 950,- ex OB

Inclusief lesmateriaal


Cursusdata


Dagdeel 1:       1 maart 2021

Dagdeel 2:      8 maart 2021

Dagdeel 3:      15 maart 2021

Dagdeel 4:     22 maart 2021

Dagdeel 5:      29 maart 2021

Dagdeel 6:      5 april 2021

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie


Om uw leerdoelen te bereiken zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze trainingen en trainers hoog ligt. Onze trainers zijn ervaren, hoog opgeleid en gedreven.


De kwaliteit van onze trainingen is goed: tot nu toe hebben deelnemers ons gemiddeld een ruime 8 gegeven.