Features

Training

Met Qooling is het gemakkelijk om het team continu te trainen. Creëer jouw eigen online trainingen en verspreid deze binnen de organisatie.


  • Toolbox meetings
  • (Voedsel) Veiligheidstraining
  • Haveninstructies
  • Nieuwe medewerker instructies

Incidenten

Maak kwaliteit en veiligheid waardevol

Mis nooit meer een incident! Met Qooling kan iedereen eenvoudig met zijn telefoon een non-conformiteit melden. Dit door simpelweg een foto en korte omschrijving te plaatsen in de Qoolingapp

Document management

Nooit meer oude procedures en werkinstructies. Qooling zorgt ervoor dat alleen de laatste versie beschikbaar is. Dit gebeurd geheel automatische en daar hoef jij niks voor te doen. Daarnaast hebben we nog een aantal mooie features voor procedures.

Audits zijn een belangrijke tool om te kijken of alles binnen het bedrijf gaat zoals het bedoelt is en of verbeteringen mogelijk zijn. Met Qooling worden audits effectiever en efficiënter uitgevoerd.

Audits

CAPA management

Beheer eenvoudig de corrective en preventieve acties die uitgevoerd worden door de organisatie. Met het gebruik van de filters en zoekfuncties is direct inzichtelijk wat de meest belangrijke acties zijn waar de organisatie aan werkt.

Overzichtelijk dashboard

Houd de vinger aan de pols. Dat is wat u als manager wilt. Doorlopend up-to-date de informatie waarop u kunt sturen.

Equipment management

Mis nooit een tool in het bedrijf die gekalibreerd of geïnspecteerd moet worden. Plan gemakkelijk vervaldatums en houd het onderhoud van de tools bij.

Surveys

Tevreden klanten en medewerkers zijn cruciaal voor ieder bedrijf. Maak eenvoudig enquêtes en stuur deze uit.


  • Drag and drop enquêtecreatie
  • Grafische dashboard
  • Automatische e-mail distributie