Studiereizen

Studiereizen

Studiereis Suriname


Wat zou een beroepsvereniging zijn zonder studiereizen? Ook professionals moeten zich voortdurend blijven ontwikkelen en bijscholen. En wat is er nou effectiever dan het nuttige met het aangename te verenigen? Om dat mogelijk te maken heeft Arthur intensief contact onderhouden met o.a. S.I.V.I.S. In samenwerking met dit scholingsinstituut voor vakbonden hebben we een uitdagend en interessant programma samen kunnen stellen.

Reisinformatie


Het lijkt ons raadzaam om vanwege de Corona pandemie weliswaar de datums uit te stellen maar met het programma toch door te blijven gaan tot de wereld weer is gaan draaien en wij verder kunnen met dit schitternde initiatief in dit schitterende land.


Kosten overall +/- 2550 ANG ex OB. Incl vlucht en Hotel. Exacte kosten tbc.

Voorlopig excursie programma


Workshop S.I.V.I.S.
Excursie Staatsolie Maatschappij Suriname
VSB – Vereniging Surinaams Bedrijfsleven
Excursie Bacoven aanplant te Jarikaba
Cultureel programma / city tour
Excursie Marrondorp Santigron en bezoek ontspanningsoord te Powaka (inheemsdorp)

Vrijblijvend

aanmeldingsformulier

 
 
 
 
 
 

Let op: voor Suriname dient men aantoonbaar gevaccineerd te zijn tegen gele koorts. Bewaar het vaccinatiebewijs in je paspoort.

Indien je vanuit Nederland vliegt dan geldt er uiteraard een reductie op de prijs. Hoeveel dat is, zal afhhangen van de groepskorting. Zodra hieromtrent duidelijkheid is, zullen we dit doorcommuniceren.